Min första förälskelse..

Johan och jag har länge letat efter en ny tavla till vår övervåning för att komplettera med lite färg. Nyligen upptäckte vi >>Veronika Eriksson<< och blev upp över ögonen förälskade i hennes konst. Tavlan ni ser på bilden finns nu i vårt vardagsrum och som om inte det vore nog har vi även slagit till på två kuddfodral som matchar.

IMG_8071

Målningen heter ‘Drama Queen’ och jag är medveten om att många kanske tycker att namnet passar mig väldigt bra. Jag vet inte om det har med det att göra men det här är första gången jag förälskat mig i en inredningsdetalj. Som ni vet är jag ju egentligen mer för mode, men den här är sannerligen något extra!

Är ni sugna på att kika på Veronicas sortiment så klickar ni >>här<< och det tycker jag absolut att ni slå göra. Hör ni av er så hälsa från mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *