Mina bästa parfymtips

Strax innan jag skulle fylla 20 år slutade jag plötsligt med parfymer. Innan dess hade jag nästintill alltid någon ny och favoriterna kom från Hugo Boss. För drygt ett år sedan, alltså när jag fyllde 30, så kände jag att det var dags att hitta en ny favoritdoft igen. Jag har nu testat en hel del olika och hittat några som jag vill lyfta lite extra. Den längst till höger kommer från LE LABO och är utvald för mig av företaget och den har jag fått i present vilket uppskattades väldigt mycket. Dock är doften aningen distinkt så jag väljer att endast bära den kvällstid för att släppa fram lite lättare dofter när jag är på kontoret. Som ni ser är Hugo Boss fortfarande en favorit men har nu fått sällskap av Gucci och Hermès.

Om du är på jakt efter en ny doft så vill jag verkligen tipsa om att besöka en butik och be att få med ett prov. Ofta krävs det mer än dag för att hitta rätt och så är det lättare att ta med ett prov hem, våga låt det ta tid. Får du sen många komplimanger när du bär din doft så kan du vara ganska säker på att den passar dig, men kom ihåg att smaken är alltid olika och det är du som bestämmer vad du ska bära.

1 kommentar

  1. Zlatan lukta oxå gott

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *