Johan åkte till Turkiet, vi behövde båda en paus!

De senaste veckorna har varit väldigt stressiga för både mig och Johan och stundtals har jag känt mig rätt sliten. I förra veckan dök det upp en jobbresa till Turkiet som vi båda var tänkta att åka på som ett litet avbrott från vardagen. Själv kände jag dock att jag skulle bli mer stressad av att åka då jag alltid måste ta igen allt när jag väl är hemma och just nu finns inte de marginalerna. Johan kände tvärtom att det kunde vara skönt med lite sol, värme och miljöombyte så han åkte.

Tydligen är det väldigt ovanligt (och märkligt?) att älskande väljer att dela på sig för jag har fått flera frågor om varför jag inte är med och om allt är som det ska. Sanningen är den att allt är mer än okej och Johan och jag är lyckligare än någonsin tillsammans. I ett förhållande är det viktigt att ge varandra utrymme att vara med sig själv och andra. Jag saknar honom mycket och det är en känsla jag alltid kommer uppskatta, det får mig att inte ta saker och människor för givet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *