Jag blev lurad av företaget som skulle sälja mina kläder!

Som många vet är shopping ett stort intresse för mig. När jag väl har produkterna hemma är en del av glädjen borta så det är själva köpet som kittlar mig. Det är en märklig känsla som är svår att sätta ord på. Nu när vi anlitade >>Decor Baltazarstyle<< för att styla vår lägenhet inför försäljningen så blev jag ombedd att rensa undan i garderoben och endast spara ett tiotal plagg som skulle lyfta rummet. Jag tror det var först där och då jag insåg att jag har en riktig relation till allt i garderoben och jag kunde knappt påbörja resningen, det blev lite som att göra slut!

När jag efter mycket om och men fått bort det mesta hade jag tre högar framför mig och en av dem (den minsta) var saker jag kunde tänka mig att leva utan. Jag valde att kontakta Herr Judith som många rekommenderat mig att göra och åkte senare dit med det jag hade valt ut. Där sorterades lite bort som saker som de inte kunde sälja (som jag senare valde att skänka) och resten hängdes upp i butiken på Hornsgatan och jag lämnades med budskapet att jag skulle höra av mig om en månad för att höra hur det gått. Igår hade den månaden gått och jag svängde förbi efter jobbet och fick glatt höra att mycket hade sålts så jag fick en sedelbunt och kände mig rätt glad. Av alla tjänster jag har testat genom åren är det här helt klart den bästa. Vilken som är det värsta? Det måste vara Chance Two som jag hade ett samarbete med i våras. Han som driver sajten kom med stora ord och löften när han hämtade upp inte mindre än tre stora påsar med kläder, skor och väskor. Nu nästan ett halvår senare har jag inte fått vare sig pengar eller varorna tillbaka detta trots att vi avslutat samarbetet och en hel del såldes. Sådana här skojare finns det gott om och man lär av sina misstag.

Nu ska jag rusa iväg och träffa upp min vän Peter, ha en fin lördag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *