Nu har vi flyttat!!!

Då var dagen här när det var dags för flyttlasset att gå från Kungsholmen mot Vasastan. Som ni säkert redan läst så är vi lite efter schemat med den här flytten och står fortfarande utan de flesta möbler som behövs för att bygga ett hem. För att prata klarspråk har vi endast en soffa. Imorgon kommer (om allt går som det ska) en del nytt börja trilla in och sakta men säkert kommer vi under helgen se vår nya bostad ta form. I och med att vi inte kan bo där ännu så har vi återigen flyttat hem till mamma och pappa. Jag har alltid sagt till dem båda att om något ”händer” så flyttar jag gärna in hos dem igen. De såg lite rädda ut när jag nu sa att vi kanske blir kvar här något längre för vi känner oss rätt hemma.

Imorgon ska jag ha möte med vårt larmbolag i nya lägenheten 9.30 för att gör en beställning av tilläggsutrustning och gå igenom hur våra nya kameror fungerar. Tänkt att det ska behövas sådana extrema metoder bara för att vissa inte kan skilja på mitt och ditt! Jag som dessutom drabbats av två inbrott tänker hur som helst inte ta några som helst risker.

Nu halvsitter jag i sängen och funderar på om jag orkar gå ner till ICA och handla mat eller om jag ska kalasa på en påse choklad jag hittade i pappas godisgömma. Vi får se hur det blir men oavsett kommer jag nog sova gott i natt efter en lång dag ute på fältet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *