”Ingen annan man har fått röra mitt hår”

Igår stod det flytt på schemat. Nu tänker ni säkert ”har inte den här flytten pågått i evigheter” och jo det har den. Men i natt har vi sovit första natten i vad som är vårt nya hem. Mellan nyckelbyten och mäklarbesök slank jag in hos Numan på >>Stockholm Stylisterna<< för att fixa håret. Den sista tiden har jag varit så sjukt stressad att jag inte ens orkat bry mig om att det var närmare sju veckor sedan jag klippte mig. Lägg sen till att jag typ haft på mig samma kläder lika länge på grund av nedpackad garderob så fattar ni.

Något som också slog mig när jag var där var att jag aldrig tidigare haft en man som frisör. Jag ska på en gång slänga in att det inte har varit ett aktivt beslut utan jag har bara hamnat i händerna på grymma kvinnor som jag sedan blivit kvar hos. Men nu är jag så sjukt nöjd med Numan att jag tycker att ni som söker med ljus och lykta efter en bra salong i centrala Stockholm ska >>kontakta honom<< och boka in en tid på 08 673 32 74. Hälsa från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *