Jag har testat skin booster

Du har säkert sett någon bild på någon som sitter i en läkarstol och får något injicerat i ansiktet. Du kanske till och med har dömt ut personen på bilden som ytlig och fåfäng. Visst skulle det kunna vara så, men det kan lika gärna vara någon som bryr sig om sig själv och vill må så bra som möjligt.

I veckan var jag hos >>Lifetime Clinic<< som jag har ett samarbete med sedan ett antal år. Just den här gången skulle jag rädda min hösttrötta hy och mata den med lite fukt från insidan. Detta görs på bästa sätt med en så kallad >>skin booster<< som är en hyaluronsyra, ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Målet med behandlingen är att göra huden slät, mjuk och återfuktad. Produkten har också ett antioxidationsmedel som hjälper till att förhindra uppbyggnaden av fria radikaler i huden.

Här kan ni se en kort film från mitt besök. Är ni nyfikna på behandlingen tveka inte att kontakta kliniken på nummer 010-333 33 13 eller besök deras >>hemsida<<.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *