Tack till alla änglar!!

I torsdags kväll gick galan Årets Nätängel av stapeln under högtidliga och festliga former. Johan var tvungen att jobba så jag fick med mig Robin som sällskap och vi fick tillsammans vara med om en underbar och viktig kväll. Kvällens underbara värdar var Daniel Paris och Gabriella Bark.

Vinnarna blev:

Årets Nätängel Junior: Noelle och Nathea, ”Rocka sockorna”

Årets Ideella Nätängel: Spelhjälpen

Årets Nätängel i media: Jeanette Gustavsdotter

Årets Nätängel: Sara Dahlström

Att sitta och lyssna på historier tagna ur livet var både viktigt och gripande. Allvar blandades med glädje och jag kan inte nog understryka vikten av att uppmärksamma dessa frågor. Ett stort tack till mySafety, Nyheter24 och Petré Event för en kväll jag sent ska glömma. Bilderna har jag lånat av fina Cawa Media.

Mina supergulliga bordsdamer från Relatable

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *