Ger mig in i ett nytt samarbete!

<reklamsamarbete> Vänner, jag kommer inom kort inleda ett samarbete med ett företag som heter >>Engnell Design Studio<< och självklart så finns det även något för er här. När jag väljer mina samarbeten så är det jätteviktigt att ni som hänger med mig alltid ska kunna gynnas av dem i någon form. Det skulle kunna vara en rabattkod eller kanske möjligheten att vinna en produkt eller tjänst. Tillsammans med grundaren Kevin Engnell har jag utformat en tävling som kommer finnas på min >>Instagram<< inom kort så håll utkik där.

Vad är då detta för företag? Jo vi pratar handgjorda smycken av återvunnet material. Kevin är utbildad plåtslagare och har en förkärlek för metaller och kan göra riktig magi med exempelvis en överbliven stålbit. För mig är ett smycke något som ska kännas personligt och jag bär ofta samma varje dag. Att jag nu får möjligheten att bära ett handgjort armband med min egen gravering känns fantastiskt och jag kan knappt vänta på att det ska landa i brevlådan. Jag tycker också att det här är den perfekta presenten eller kanske julklappen. Är ni nyfikna på hur sortimentet ser ut kan ni kolla in deras >>Instagramkonto<<. Vill ni ha chansen att vinna ett armband (totalt tävlar jag ut två) så håll kolla på min Instagram >>@johnvalenica<<.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *