Äntligen lite färg i tillvaron!!

Kommer ni ihåg att Johan och jag för en tid sedan fick hem en otroligt vacker och färgglad tavla? Om inte kan ni se den >>här<<, den är målad av konstnären Veronika Eriksson. Nu när vår lägenhet börjar bli helt klar (förutom garderoben) så börjar det bli dags att fokusera på detaljerna. Vi har under året hållit kontakten med Veronika och idag kunde jag hämta ut ett nytt paket från henne innehållande det ni ser nedan på bilden.

Färgerna i lägenheten går i ganska neutrala toner vilket gör att vi kan addera lite färg här och där utan att vara rädda att något ska skära sig eller bli ‘för mycket’. Jag är också extra glad för att hon nu också har doftljus och servetter i sin kollektion, det gör att vi nu kan hitta allt vi behöver på samma ställe. Ni som älskar och vågar satsa på färg måste absolut kika in i hennes >>webshop<<.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *