Vågar du byta tandkräm?

<inlägget innehåller reklamlänkar> När du går till mataffären och handlar så gissar jag att du också passar på att köpa tandkräm till ditt hushåll. Det här sker nog av gammal vana och för att du inte annars vet vart du skulle vända dig. I och för sig kan jag tänka mig att vissa av er är så pass medvetna att ni vänder er till apotek eller kanske köper hos tandläkaren. Det här inlägget skriver jag för att öppna era ögon och få er att ta del av lite andra produkter som också finns på marknaden.

I sociala medier har vi kunnat se massor av klipp på tandkrämer med kol i som först färgar munnen svart och sen efterlämnar ett bländande leende. Här nedan ser ni ett axplock med produkter som enligt mig kan vara bra utmanare till de ”vanliga” tuberna du hittar på ICA. Klicka under bilden för att komma till produkten, vågar du testa?

1. Whitening Polish / 2. Toothbrush / 3. Whitening Gel / 4. Whitening Toothpaste / 5. Whitening Toothpaste / 6. Natural Teeth Whitener

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *