Senaste nytt i badrummet från Verso!

Ni som följer mig vet att jag är som besatt av hudvårdsprodukter och testar allt jag kommer över. I och med att jag aktivt jobbar med detta i mina sociala medier får jag möjligheten att komma i kontakt med nya varumärken så snart de är tillgängliga på marknaden. Idag ska jag dock inte berätta om en nyhet på marknaden men om en nyhet i mitt badrum nämligen >>Verso Skincare<<.

Verso är ett varumärke som grundades här i Stockholm 2013 med syfte att förenkla vår hudvårdsrutin på daglig nivå. Märket, som idag finns över hela världen, erbjuder allt från rengöring till ögonkräm i tio olika kategorier som väldigt tydligt presenteras på deras hemsida.

Min första kontakt med Verso kommer att vara två serum, hydration serum och antioxidant. Dessa produkter (kostar 800 kr/styck) kommer läggas in i min rutin och för att kunna ge en så ärlig bild av dem som möjligt så kommer jag behöver minst två veckors användande innan jag uttalar mig. Jag älskar serum och kan nog knappt leva utan dem och när jag applicerar dem så är det som en hemlig stunder jag står helt tyst i badrummet och bara njuter. Är ni nyfikna och också vill testa så hittar ni Verso visa deras >>webbshop<< eller hos >>Skincity<<. Jag återkommer med mina tankar i slutet på månaden.

Så här snygga är deras förpackningar. Tänk att få ha ett badrumsskåp fyllt av dessa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *