På tisdag byggs vår walk in closet!!

<reklaminlägg> Ja då börjar vi alltså närma oss dagen vi ett tag aldrig trodde skulle komma. I går kom den första leveransen material och på tisdag börjar >>M5 Bygg<< att färdigställa vår walk in closet!

Jag har varit med vår projektledare Tove och valt material från >>Kvik<< som nu kommer monteras ihop till en speciallösning som matchar våra behov. Om några veckor kommer dessutom några specialbeställda hyllor som ska fungera som vägglösningar för skor och väskor. Efter >>alla tråkigheter<< som skett tidigare så är vi nu mer än redo att fixa det här och när det väl är klart är lägenheten komplett.

Ända sedan vi fick kontakt med M5 Bygg så har vi känt oss trygga och jakten på bra material började direkt. Det mesta fick vi klart innan jul och nyår men vi gjorde klart det sista här om dagen och som sagt första leverans redan igår. Ni som följer mig på >>Instagram<< har kunnat se hur jag filmade väggar och hyllor. På tisdag kommer ni kunna se mer när bygget börjar så håll utkik. Nu ska jag ge mig ut och springa, ha en toppenlördag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *