Skynda fynda på rean!!

<inlägget innehåller reklamlänkar> Jag har som ni vet precis tagit mig igenom en jobbig förkylning med feber och gör nu allt jag kan för att försöka hålla mig frisk så jag kan träna som vanligt. Jag var nyss inne på >>Kronans Apotek<< och hittade en spännande text om >>förkylningens 4 faser<<, känner ni till dem?

Just nu har Kronan en >>toppenrea<< med massa bra rabatter på delar av deras sortiment och jag tycker ni ska passa på att bunkra upp med allt från tandborstar till överblivna julboxar med lyxig hudvård. Jag vill passa på att slå ett litet extraslag för produkter från Dermalogica som ni nu kan fynda.

Ni vet väl att det alltid är billigare att handla på nätet än i butik? Klicka på bilden ovan för att komma till rean.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *