Transderma – Vitamin A Serum

Märke: Transderma

Produkt: Vitamin A Serum

Pris: 1 064 kronor (just nu – annars 1 360 kr)

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: >>Kicks<< (reklamlänk)

Användning: Det här är ett serum för natten som du applicerar efter rengöring. Du behöver ingen nattkräm ovanpå detta. Var noga med att ha rena händer eller handskar.

Bedömning: Här har vi ett serum med stort S. Priset kan verka skrämmande men det är värt varenda krona. Jag köpte min via min hudvårdsterapeut och fick lite rabatt. När du applicerar produkten så pirrar det till lite i huden (vilket jag älskar) och det gör att du känner hur aktiv den är. Syftet med den här är förnyelse och exfoliering vilket är underbart. Låt huden jobba när du vilar!

Efter regelbundet användande kommer du se hur den har jobbat på rynkor och fina linjer och återupplivar trött hy. I serien finns andra serum som du med fördel kan kombinera efter tycke och smak. Den här doftar lite speciellt men vem bryr sig när den jobbar så fint?

Betyg: 10/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *