London var underbart!

När jag var i tonåren blev jag lite småkär i London och fick för mig att jag ville bor där en vacker dag. Vi var där ett par gånger med familjen och jag tyckte att det var stort, häftigt men ändå charmigt. Nu när vi var tillbaka så fick jag tillbaka känslan jag hade för femton år sedan. Även om jag har svårt att se mig flytta dit så ser jag gärna en ny resa inom kort där vi får lite mer tid på oss att utforska alla olika delar. Johan har ju dessutom bott i London två gånger så han har visat mig sina guldkorn vilket alltid är härligt.

Efter att ha sett tv-serien var jag bara tvungen att gå in och kika på varuhuset som bär på så mycket historia. Det ska sägas att inte köpte någonting utan var bara där för att titta!

Vi har också otrolig tur med vädret så hela upplevelsen blev så mycket bättre.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *