Peter Thomas Roth – Intense Hydrating Mask

Märke: Peter Thomas Roth

Produkt: Intense Hydrating Mask

Pris: 398 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: allbeauty.com (superpris)

Användning: Fuktmask innehållande alge som används på hela ansiktet med rena händer eller >>handskar<<. Extra viktigt när det är en burk som du inte vill få ner bakterier i.

Bedömning: När jag först öppnade burken förvånades jag positivt av den tröga konsistensen, jag hade förväntat mig en rinnigare geléformula. Färgen för tankarna till havet och jag började genast drömma mig bort. Väl på ansiktet så kändes den aktiv och stack till lite, något jag alltid uppskattar. Den ska sitta på i 10 minuter men jag brukar låta den sitta lite extra (runt 30 – 45 minuter) så den verkligen får göra sitt. Huden är otroligt mjuk och fin efter varje användande.

Masken innehåller bland annat ett te från Jeju utanför Korea som hjälper till att reparera torr och skadad hud och även ett unikt glykoprotein från Arktisk glaciäris. Priset blir tyvärr ett resultat av detta men jag hittade en sajt som säljer den superbilligt så kolla ovan. Doften är mycket trevlig ska tilläggas.

Betyg: 10/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *