Forever – Aloe Scrub

Märke: Forever Living

Produkt: Aloe Scrub

Pris: 201 kronor

Storlek: 99 g

Inköpsställe: Forever Living

Användning: Detta är en ansiktsskrubb med en bas av aloevera. Du applicerar en liten klick på fuktad hud och med lätt hand masserar du in produkten i cirklar.

Bedömning: Jag har nu använt produkten i tre veckor och kommit att tycka om den. Tanken är att du ska ha den som en del av din rengöringsrutin varje dag men jag tycker att ett par gånger i veckan räcker gott och väl. Huden klarar inte att peelas med mekaniska korn för ofta och kommer då ta skada. Här är det viktigt att ni är lyhörda annars kommer ni bli röda, torra och nariga.

Enligt produkten ska du massera i upp till tre minuter men jag tycker nog att du kan hålla dig till kortare tid än så. I och med att vi ofta är ganska hårda på handen (tänk tandborstning) så är det bättre att ta det säkra före det osäkra.

Produkten har en trevlig krämig konsistens och kornens storlek är lagom. Doften är behaglig och inget jag tänkte särskilt mycket på.

Betyg: 8/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *