Carl & Son – Facial Gel Cleanser

Märke: Carl & Son

Produkt: Facial Gel Cleanser

Pris: 239 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: carlandsonskincare.com

Användning: Klassisk rengöring i gelform som appliceras på fuktat ansikte. Ta en liten mängd och massera in för att få fram ett lätt lödder. Används självklart morgon och kväll.

Bedömning: Den här produkten fick jag i samband med vår middag vi hade förra veckan tillsammans med Carl & Son och har använt varje dag sedan dess. Jag letar ofta efter nya produkter för att utmana mig själv och min hud och här har jag hittat en favorit. I en rengöring söker jag effekt och konsistens och här fick jag båda delarna.

När jag rengör är det viktigt att det känns rent och fräscht samt att jag är redo för nästa steg som är ansiktsvatten. Konsistensen skulle jag beskriva som en krämig gelé vilket känns toppen. Doften är väldigt speciell och måste upplevas.

Produkten ingår i ett kit om tre produkter men går självklart att köpa separat.  Priset för ett helt kit ligger på 699 kronor men just nu får du 100 kr rabatt om du uppger CARL100. Den här produkten har allt jag behöver men något jag önskar är att skruvkorken byts ut då det alltid blir lite krångel i duschen att få på den vid användande.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *