Vakna innan det är för sent!!

Här om dagen var jag på Joe & The Juice och pratade lite med killen som jobbade i baren om hudvård. Det visade sig att det inte var något som intresserade honom det minsta. Jag försökte locka över honom till ”andra sidan” genom att jämföra det med att pensionsspara. Då visade det sig att han var helt med på noterna, för trots sin ringa ålder så var han redan igång med sparandet för framtiden. Han kunde se kopplingen med hudvården men förstod inte riktigt det här med att det var viktigt att rengöra även om man inte hade problemhy och att det skulle vara en investering för framtiden.

Jag tror att det här är ganska vanligt bland killar så nu sitter jag och funderar på hur man kan göra hudvård roligt så att det blir kul att ta med sig sitt kit till gymmet eller ha hemma i badrummet. Jag tror det handlar om ett uppvaknade precis som med pensionen, vi tänker inte på det förrän det står precis framför oss och då kan det i vissa fall vara för sent. Så det är dags att vakna och ta tag i detta nu, både hudvården och din ekonomiska framtid.

Alla behöver ta hand om sin hy, killar som tjejer. Just för killar finns nu >>Carl & Son<< och det behöver inte vara svårare än tre bra produkter som du använder dagligen; Rengöring – Serum – Ansiktskräm.

Just nu får ni 100 kr rabatt om ni köper kitet ni ser ovan. Klicka er in i deras >>webshop<< och ange koden CARL100. Psst det är också fri frakt! Här kan ni se hur enkelt det är att använda produkterna.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *