Kicks – Peel Off Mask

Märke: Kicks

Produkt: Peel Off Mask

Pris: 149 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: >>kicks.se<< (reklamlänk)

Användning: Masken appliceras i ett jämnt lager så att det täcker hela ansiktet. Den är ganska kläddis så jag rekommenderar >>handskar<<. Låt den verka till den har torkat och sen drar du bort den. Börja från hakan och jobba dig sedan uppåt. Passar alla hudtyper!

Bedömning: Jag tycker att peel off-masker är roliga just för att du ser hur porerna töms. Just den här är en mildare variant och inte lika kraftig som vissa jag sett andra ha. Jag skulle säga att den är toppen för nybörjaren men för mig som håller på en del är den lite för klen.

Den torkar snabbt och är lätt att använda så det finns inget att klaga på förutom att den inte riktigt river ut det där sista i huden. Betyget blir därför lite lägre.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *