Mitt nya liv!

Jag är ju inne på min första vecka där jag tränar efter det schema jag blivit tilldelad av Wilhelm. Han var väldigt tydlig med att jag måste ändra mina rutiner och chocka kroppen för att nå önskade resultat. I och med snön så har jag hängt mest på Clarion Sign i deras nya gym och löpbandet har blivit min nya bästis. Jag varvar min träning mellan tre olika upplägg och så här ser det ut:

Pass 1.

300m i 3:50 min/km

300m i joggtempo

Gäller för hela rundan.

Efter 3 veckor ökas sträckan med 100m men bibehåll tempot.

Pass 2.

5x800m med 200m jogg som vila mellan intervallerna. Total sträcka 5km, lämnar 400m till nedjogg om din vanliga runda är 5,4km

Tempo: 4:00 min/km

Pass 3.

4×3 min i ett obekvämt tempo, lite på gränsen till mjölksyra! Genomförs med fördel där minimal störning finns.

2 min stå vila alt lätt jogg mellan varje del.

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *