Gör mig redo för barn!

Just nu går jag och tänker på barn mest hela tiden och jag tar varje chans jag får att vara barnvakt åt lilla Noah. I lördags skulle Sofie och Richard ha lite egentid och kom hit med honom och Totte runt lunch. Johan skulle iväg på en jobbgrej så jag var helt ensam störa delen av eftermiddagen. Jag är så otroligt sugen på att ha en egen liten men Noah fyller suget väldigt bra och idet känns skönt att Sofie känner sig bekväm med att lämna honom här och samtidigt passa på att hinna med sig själv vilket många föräldrar kan glömma bort.

Noah är , precis som de flesta bebisar, förtjust i Babblarna så jag satte på det och tänkte passa på att ta lite kort på honom under tiden.

Dock så tyckte han att det klickande ljudet störde så han vände sig om hela tiden som för att säga ”sluta fota”.

Vi kom då överens om att jag skulle fota klart så han kunde få vara ifred sen. Han ställde motvilligt upp på några snabba bilder.

Sen tittade vi klart på Babyarna tillsammans och hade det allmänt bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *