Gilda – Refining Peeling Mask

Märke: Gilda

Produkt: Refining Peeling Mask

Pris: 399 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: gildacosmetic.se

Användning: Peelingmask som du applicerar på ren hud med rena fingrar eller >>handskar<<. (reklamlänk)

Bedömning: Den här masken (pressprov) kan användas på olika sätt och passar således de flesta hudtyper. Har du torr/känslig hud och vill peela lite försiktigt applicerar du med lätta fingrar och låter den sitta i 2 – 5 minuter.

Har du en normaltålig hud kan du addera någon minut för lite mer effekt.

Har du en fet/oljig hud kan du låta den sitta 10 minuter och massera in den ordentligt så kornen får skrubba till ordentligt.

Du kommer se ut som spöket Casper när du applicerat den och när den torkar så fäller den lite så försök att hålla dig still så du inte smutsar ner där du är.  Jag brukar ta den och se lägga mig och kolla på en serie. Skölj sen av med ljummet vatten. Den här kan du använda upp till tre gånger i veckan beroende på hudtyp och behov. Jag tycker att den är lite för snabbtorkande så det blir ganska stramt snabbt och det gör att det är lite obekvämt att ha den på längre stunder vilket jag brukar vilja. Efter den här masken tar jag alltid en fuktmask för att passa på när jag ändå får en grundläggande peeling. Doften är mycket trevlig!

Betyg: 8/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *