Det var så mycket blod!

I fredags besökte jag min favoritklinik >>Lifetime Clinic<< i Kista för att testa >>microneedling<<. Behandlingen är ganska smärtsam men det går att andas sig igenom den och här tror jag att många år av yoga hjälpte mig. Syftet med detta är att släta ut ojämnheter, stimulera kollagen samt att få fastare och spänstigare hud. Du får också mer lyster (detta härliga ord) och kollagenbildning än om du gör en vanlig keemisk peeling. Vad som sker är att en liten penna skjuter in mängder av små nålar i huden som knäcker huden och tvingar fram en läkningsprocess. På huden ligger en vitamincocktalsom blandas med ditt blod och åker upp och ner i huden.

För maximal effekt av en behandling med microneedling behöver man tillföra serum som innehåller en hög koncentrat av hyaluronsyra kombinerat med vitaminer samt antioxidanter, detta behövs för att man ska kunna dra nytta av de småhålen som har skapats av behandlingen då huden lättare kan ta upp det som appliceras.

Jag filmade behandlingen med min telefon vilket gör att det inte håller för att göra en YT-film av så ni får kika på min >>Instagram<< där jag lägger upp det hela. Nästa gång lovar jag att ta med kameran. Hur som helst så är det här en behandling som jag kan rekommendera till er som jagar lyster och inte räds lite blod. Priset ligger på 1 700 kronor per gång eller så köper du det som en kur och får såklart fina rabatter. Jag återkommer med mina resultat för just nu ser jag mest ut som om jag blivit fångad av en vampyr. Jag bjuder er på en bild här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *