Det bästa jag vet just nu!

Ni vet den där känslan när man vill att tiden ska stanna och ögonblicket aldrig ta slut? Så känner jag varje gång jag får vara med Noah. Här om dagen var han hos mig några timmar och trots att han är så liten är han verkligen närvarande i allt vi gör.

Först tittade vi som vanligt på Babblarna och åt lunch. Sen efter det obligatoriska blöjbytet blev det bus i sängen. Jag tror han gillar att vara med på bild för han tittar alltid rakt in i kameran och är så medveten.

När vi sen skulle sätta oss i soffan och sjunga lite så tröt krafterna för den lille hjälten och han slocknade på min arm precis innan det var dags att äta igen. Jag hade inte hjärta att väcka honom så jag satt kvar och tittade på ett avsnitt av Hem till gården medan han snusade lätt.

Noah ska ju som ni kanske sett bli storebror senare i år så det är nog bäst att han vilar nu för sen kommer det bli fullt ös när den lilla kommer. Blir det för tufft för honom är han alltid välkommen till oss på en liten staycation.

1 kommentar

  1. Det är bra att du övar nu. De vill nog ha lite kusiner också att leka med. Kör hårt, bästa morbror👍👍👍👍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *