Vill du ha rabatt på avkoppling?

I dag lever vi alla ständigt på jakt. Vissa jagar framgång och pengar medan andra är ute efter lycka och välbefinnande. Oavsett vad vi har siktet inställt på så är det viktigt att inte låta jakten ta över. Vissa stunder behöver alltid vikas åt vila och återhämtning. När jag behöver koppla av besöker jag ofta Clarion Sign och Selma City Spa där jag både kan boka behandlingar, bada i poolen eller kanske meditera i bastun.

Fram till 31 mars får ni 15 %ALLA behandlingar samt FRITT INTRÄDE till pool och bastu om ni bokar och uppger JOHN15. Vad tror ni om det här? Jag tycker verkligen att ni ska passa på för det är svårslaget att ta ett break i vardagen och skämma bort sig själv med kanske en ansiktsbehandling eller massage.

OBS, erbjudandet gäller endast måndagar till torsdagar.

>>Klicka här<< för att komma till alla behandlingar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *