JorgObé – Peel Off Mask

Märke: JorgObé

Produkt: Peel Off Mask

Pris: 249 kronor (just nu 199 kronor)

Storlek: 100ml

Inköpsställe: >>Kicks<<(reklamlänk)

Användning: Peel off mask som du applicerar på huden med rena fingrar eller >>handskar<<. Sen drar du bort den från kanterna och in mot ansiktets mitt.

Bedömning: Jag har tidigare recenserat en black mask från Kicks egna märke och vid samma köp så slog jag även till på denna för att ha något att jämföra med. Den här var något dyrare och då tänkte jag att den säkert håller lite högre standard men icke.

Jag har testat den här fem gånger nu och även bett min barberare att göra masken på mig och det har varit med samma bleka resultat. Den är supersvår att få av och även när jag tagit ett tjockare lager så släppte den på flera ställen. Det ska dock sägas att när jag väl fått bort den är huden ren och fin men jag upplevde inte att masken fick med så värst mycket ur porerna.

Den doftar gott men är för vek för min smak så betyget blir därefter.

Betyg:4/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *