Kiehl’s – Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Märke: Kiehl’s

Produkt: Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Pris: 495 kronor

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: >>Kicks<< (reklamlänk)

Användning:  En nattpeeling som påskyndar hudens cellförnyelse samt minskar fina linjer. Det här är en aktiv produkt så skydda händerna vid applicering och använd >>handskar<<.

Bedömning: Jag har använt den här produkten i stort sett varje kväll under tjugoen dagar och försökt utröna någon effekt. I och med att jag inte har så många fina linjer och absolut inga rynkor så är det svårt för den att göra underverk.

Vid applicering så sticker det till i huden och jag känner hur aktiv den är. Du ska låta den sitta på en stund innan du går vidare med nattkräm eller serum. På morgonen tycker jag att jag känner mig fräsch i huden och har fin lyster så helt bortkastat är det inte. Jag tror att den hade varit toppen för någon som kanske behöver en liten boost eller slipning så här efter en lång vinter. Viktigt att påpeka att när du jobbar med aktiva produkter och syror så ska du alltid skydda huden extra noga och SPF är att föredra. Produkten doftar lite kemiskt men det bryr jag mig inte så mycket om.

Betyg: 8/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *