CleerPlus – For Small Wounds and Blisters

Märke: CleerPlus

Produkt: For Small Wounds and Blisters

Pris: 99 kronor

Storlek: 4 ml

Inköpsställe: >>Apomera<< (reklamlänk)

Användning: Gelé som du applicerar på huden vid munsår, småsår, insektsbett eller pillacne. Funkar egentligen på alla öppna sår då det bildas en skyddande hinna som ger såret lugn och ro att få läka ifred.

Bedömning: Jag har testat produkten på olika sår men dock inget munsår. Varje gång jag fått ett litet sår applicerar jag en lite bubbla av gelén som får torka i någon minut tills en skyddande hinna bildats. När hinnan väl är på plats kan jag komma i kontakt med både smuts och vatten utan att det blir kladd.

Produkten har jag fått som ett prov och i och med att jag inte lider av munsår har jag istället försökt hitta så många andra behov att fylla och jag inser att jag haft fler sår än jag trodde.

Jag upplever att produkten fungerar bra och låter såren få tid att läka under hinnan. Ett sår som tidigare tagit veckor att läka kan vara som borta på bara några dagar. Tänk att du kan sminka över det och tvätta dina händer hur mycket du vill utan att störa läkningen.

I och med att CleerPlus innehåller mycket alkohol upplevs den steril och fräsch. Det enda negativa är väntetiden som jag tyvärr missbedömt några gånger och fått börja om efter att ha smetat ut gelén. Du hittar den hos apotek vilket gör att det är en tillgänglig produkt.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *