Fler bilder från dag 1

I förrgår hade jag ganska dåligt wifi så jag fick inte riktigt ihop ett bra inlägg. Vi bodde på ett otroligt mysigt litet hotell (Le Provencal) med utsikt över havet och mitt rum var placerat i en del med radioskugga. Nu kommer här lite fler bilder för den som kände att det var lite fattigt.

När jag reser tar jag otroligt många bilder, vissa blir bra andra inte.

Den här härliga växten stötte vi på under vår promenad ner mot staden från ett av bergen i Hyères.

Någon (inga namn nämnda) tyckte att den här skylten var otroligt rolig. Kanske är det tjejen på bilden ovan.

I den gamla delen av Hyères var det otroligt vackert. Små gränder som verkade leda överallt. Tänk att det bor människor här och lever helt vanliga liv precis som du och jag. I ett av fönstren låg en liten katt och spanade på oss.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *