Invigning av Saga of Scandinavia

Igår besökte jag återigen >>Saga of Scandinavia<< för att fixa frisyren. Den här gången valde vi att köra en skin fade men sparade håret på toppen för att kunna få till en frisyr. Just nu känns det lite ovant men jag gillar det otroligt mycket. Grejen är ju den att jag alltid blir nöjd och det är fantastiskt att känna sig trygg med sin frisör.

Igår var det också invigning av salongen så Alexander och Erwik Communication hade styrt upp ett supertrevligt event så jag stannade självklart kvar efter min klippning och minglade med de andra gästerna.

Här ser ni min frisör Numan och hans fru.

Jag ser att jag ser otroligt trött ut på bilden men jag är otroligt nöjd med håret iallafall.

Under kvällen bjöds vi på nyttig glass från add. ice cream och sushi från sushirullen. Jag fick också för första gången smaka på drycken foci som är utan tillsatt socker och koffeinfri, hur god som helst!

Bilderna är tagna av Karina Ljungdahl

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *