Naobay – Equilibria Gel to Milk

Märke: Naobay

Produkt: Equilibria Gel to Milk

Pris: €13,95

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: naobay.com

Användning: Rengöringsprodukt som går från gel till mjölk när den kommer i kontakt med vatten.

Bedömning: I början när jag testade den här produkten tyckte jag inte alls om den. Den är seg och kladdig när du klämmer på tuben, men så snart du adderar vatten blir den krämigare och till slut som en rengöringsmjölk.

Efter användning är huden mjuk och behaglig och jag känner mig nästan klar med min rutin redan efter första steget. Den här produkten är för normal- och blandhy men jag tycker faktiskt att den även borde fungera för en lite torrare hy i och med att den är så mild och len.

Doften får mig att tänka på barndomen på något sätt, lite som honung eller nektar. Konsistensen drar ner betyget en aning men annars är detta en riktigt bra produkt som passar många olika.

Betyg: 9/10

1 kommentar

  1. Pompipompidou

    I sleep when you are up and I’m up when
    you are asleep.
    Be aware and be prepared. …. Who am I?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *