Make Up Store – Cosmetic Wipes

Märke: Make Up Store

Produkt: Cosmetic Wipes

Pris: 65 kronor

Storlek: 135 g

Inköpsställe: makeupstore.com

Användning: Rengöringsservetter för smink

Bedömning: Jag har testat att använda dessa rengöringsservetter på lite olika sätt för att ge dem en chans att bevisa sin funktion. Tyvärr så tycker jag inte att de håller måttet, inte ens för det låga priset. Servetterna torkar snabbt och du får använda flera stycken för att få till någon form av renlighet. Jag har inte använt dem på make up men just smink sitter ju ännu hårdare än masker och smuts vilka jag har testat på. Jag har till och med torkat bort matrester från en liten barnmun och inte ens det räckte det med en servett utan jag fick ta minst tre pga den snabba uttorkningen.

Servetterna doftar i stort sett ingenting och det tycker jag är bra. Just nu använder jag dem för att torka av händerna när jag blivit kladdig och då ställer jag inte så höga krav så då funkar det helt utmärkt.

Betyg: 2/10

1 kommentar

  1. Håller med dig, den torkar urfort och faktum är att jag använt den till att städa mina sminkburkar med men den tar tyvärr inte bort smink bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *