Zoirak – Facial Cleansing Bar

Märke: Zoirak

Produkt: Facial Cleansing Bar

Pris: 189 kronor

Storlek: 60 g

Inköpsställe:  >>Zoirak.se<< 

Användning: Rengöringstvål som du fuktar upp i dina händer. Används med fördel i duschen där du bäst förvarar den.

Bedömning: Jag har fått den här produkten av Foki som har grundat och äger Zoirak. Min första tanke när jag fick den var att det var ovanligt med en hårdtvål för ansiktet men blev självklart nyfiken och ville testa.

Produkten kommer i en liten svart kartong med snygga guldfärgade bokstäver. Tvålen är 100 % naturlig och innehåller inga parabener, parfym eller silikon. Inte heller är den djurtestad vilket jag verkligen gillar. I och med detta har den ingen doft vilket kan vara ganska skönt.

Redan första gången jag använde tvålen märkte jag vilket krämigt och härligt lödder som bildades vid kontakt med vatten. I början var det lite ovant att hålla i tvålen men ganska snabbt fick jag in snitsen och har nu en speciell plats i duschen där jag lägger den. Huden blir väldigt ren och känns behaglig och redo för nästa steg i min hudvårdsrutin. Jag har inget annat än gott att säga men vill ändå berätta att det svider lite om man får den i ögonen så knip igen ordentligt så blir det toppen.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *