Eucerin – Dermo Purifier Oil Control Cleansing Gel

Märke: Eucerin

Produkt: Dermo Purifyer Oil Control Cleansing Gel

Pris: 159 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: >>Apoteket.se<<  (reklamlänk)

Produkttyp: Ansiktsrengöring för fet och oljig hud som du applicerar på fuktig hud.

Bedömning: Den här produkten har jag fått som ett pressprov och den passar min hudtyp perfekt. Jag har en fet/oljig hy men i och med att jag lägger mycket tid och omsorg på den så är den inte direkt oren.

Produkten är mild och det känns knappt att du rengör vilket jag kan tycka är lite synd. Den doftar precis så som du tänker dig att en tvål ska dofta så inget konstigt där. Efter användning känns huden ren och behaglig vilket är poängen.

Det finns verkligen ingenting att klaga på mer än jag personligen hade önskat lite mer tryck i produkten. Men här är det nog egentligen bara bra att den är lite mildare för en fetare hy mår inte bättre än någon annan av starka grejer. Ett extra plus för den smidiga förpackningen med pump som passar perfekt i duschen.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *