Vi ska bli föräldrar!!!

Ja det är faktiskt helt sant och ingen kryddig rubrik för att skapa klick. Nu kan det vara någon som känner sig lite chockad och förnärmad över att få läsa detta via sociala medier och över att inte fått informationen direkt från oss. Det finns absolut ingen anledning till det, det här har varit en otroligt privat process som vi endast delat med våra familjer. Johan och jag beslutade oss sent i höstas för att bli ett så kallt familjehem och bilda familj med ett barn som behövde en ny familj att växa upp i.

För bara några veckor sedan blev det klart att vi skulle få tillskott i familjen och idag flyttar en liten krabat in till oss. Av respekt för situationen och alla inblandade kommer vi inte att dela med oss av vidare information eller bilder. Anledningen till att vi väljer att överhuvudtaget gå ut med detta är för att vi kommer stöta på många av er och vill då att ni redan ska veta om varför vi går runt med en vagn och vem som ligger där i. Samtidigt kommer vi inte alltid kunna delta vid sociala event och händelser i samma utsträckning som tidigare, vårt fokus ligger nu på oss tre och vår lilla familj.

Jag kommer att vara föräldraledig i omkring ett år och sen är det tänkt att det blir en förskoleplacering. Det här blir såklart en stor omställning för oss men vi är glada, stolta och förväntansfulla. Jag har spenderat otroligt mycket tid och övat med Noah som ni vet och känner mig nu redo för examen och bli förälder på riktigt. Jag hoppas att ni är glada för vår skull och tycker att det känns okej att vi valt att kommunicera på det här sättet. Jag förstår att många av er kanske har frågor och funderingar kring allt det här, men dessa svarar vi endast på i privata forum.

Jag vill i förväg tacka för allt stöd vi hoppas att vi kommer få som nyblivna föräldrar!

19 kommentarer

 1. Veronica Larsdon

  Grattis till den nya familjen // kram på er Veronica Larsson

 2. Men wow så underbart! Ni kommer bli magiska föräldrar ❤️
  Stort grattis och lycka till!

  1. John Valencia

   tack snälla Lisa <3 Jag blir väldigt glad av att läsa dina fina ord.

 3. Fantastiskt roligt att läsa, grattis till er alla!

  1. John Valencia

   Tack snälla <3 så fint av dig att skriva

 4. Ni kommer bli de bästa föräldrarna ett barn kan önska sig ❤️

  1. John Valencia

   Tack snälla Martin <3

 5. Blir glad ända in i hjärteroten. Så underbart fint av er. Grattis till er familj ❤

  1. John Valencia

   Men åh vad fint skrivet <3 Tack snälla

 6. Thomas Falkenstedt

  Det här inlägget gjorde helt klart min kväll och jag är oerhört lycklig för er skull. Powerduon är hädanefter en powertrio och ser fram emot att träffa er alla snart! 🙂

  1. John Valencia

   Men tack snälla Thomas, så fint av dig <3

 7. Linda Nilsson

  Grattis! Vad härligt! 🙌🏻

  1. John Valencia

   Tack så mycket 🙂

 8. Sofie Holmkvist

  Fina ni e! Finns ingen större glädje❤️❤️❤️

  1. John Valencia

   Tack fina du <3

 9. Grattis till er så glada för eran skull.

  1. John Valencia

   Tack snälla 🙂

 10. Åh, så fint! Jag gråter. Finns så många barn som behöver en ny familj. Önskar er all lycka!

  1. John Valencia

   Tack snälla Åsa 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *