Första natten i sängen tack vare er!!

Jag vet inte hur jag med ord ska tacka er alla som hört av er med tips på hur vi ska få vår dotter att sova i sin säng och känna sig trygg med det. Jag var lite otydlig märkte jag då många av er trodde att hon ville sova i vår säng, vilket hade varit mysigt, men saken är den att hon trivs bäst i sin vagn. Dock tyckte vi inte att det var ett bra ställe för hela nätterna.

Efter att ha läst alla era kommentarer förstod jag att oroligheterna kunde bero på mycket vilket såklart är frustrerande. I förrgår satte vi oss i hennes säng och pratade om livet och vips en kvart senare hade vi båda somnat, helt oplanerat. Det här var mitt på dagen så jag tänkte att jag skulle testa en gång till dagen efter och det funkade lika bra.

Igår kväll var vi på middag och hon satt med så fint och åt ett litet rån som hon sköljde ner med vatten. När vi kom hem lekte vi en stund sen var det dags för välling och sova. Då gick vi åter till hennes säng och pratade lite om dagen och vips hade hon somnat och då klättrade jag ur.

Hon mumlade lite i sömnen vid 23.30 och 04.10 annars har det varit helt tyst hela natten och nu 07.10 meddelande hon att hon hade sovit klart. Jag ska inte ropa hej än och mycket kan hända men det känns som att sällskap och trygghet i sängen var det som krävdes. Tyvärr kan inte Johan dela denna stund med henne för han är lite för stor för sängen men jag som är mindre kan utan problem hoppa ner och se till att både hon och hennes pappor får en god natts sömn. <3

2 kommentarer

  1. Haha va roligt 🙂 eftersom hon redan är ett år också så blir det nog bara lättare, vebistiden är nästan alltid den oroligaste. Har själv en ettåring som nu först sover hela nätter 🙂

    1. John Valencia

      Åh jag är helt överväldigad av alla känslor om kommer och går. Grattis till att du får sova 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *