Vad ersätter en försvunnen snutte!!!

Jaha så hände det som inte fick hända och jag vet inte exakt hur det har gått till. Nu vid läggning så letade vi i vanlig ordning efter snutten och vi hittade de inte någonstans. Jag såg hur underläppen åkte ut och var beredd på ett stort vrål när vi inte hittade den lilla elefanten. Vi lyckades lösa det värsta med en rökridå i form av en kanin som farfar köpt på BontiKarlavägen förra veckan. Den blev en utmärkt vikarie för natten men jag undrar vad som ska hända när hon vaknar imorgon bitti.

Hur har ni andra gjort med snuttefiltar och andra gosedjur som plötsligt kommit på villovägar? Vad är räddningen och finns det ens någon?

Jag har ett detta själv en gång på mycket nära håll. För många år sedan gjorde jag något oförlåtligt när jag snodde min lillebrors älskade nalle när vi var i London och gömde under vår säng så han skulle glömma den med flit. Bosse Bisse Busbjörn lever nog förhoppningsvis livets glada dagar på Londons gator och frossar i te och scones, åtminstone intalar jag mig det för att lindra mitt dåliga samvete. Carl har nog så smått börjat förlåta mig och brottet är väl närmare preskriberat, men jag vet hur det skar i den lille pojkens hjärta när han mitt i natten klev in till mamma och pappa med gråten i halsen och sa: ”Det har hänt något förskräckligt, Bosse Bisse är borta!”. Han var förkrossad i veckor innan det lugnade ner sig.

Nu håller jag alla tummar och tår för att det här lidandet blir kortare, eller så är det här mitt rättmätiga straff, vad tror ni?

Här inne ligger snutten under vår förmiddagspromenad, det var ungefär här vi sist såg honom.

4 kommentarer

 1. Marie Vettergren

  Försök med ny snutte om det funkar och köp flera av den som reserv byt i mellanåt snutte så en ny är lite ingosad

 2. Åh nej!! Men vart är snutten ifrån? Går de ej att köpa ny? Googla runt, vår son har en snutte han är helt beroende av så vi beställde tre st till som vi varvar med när någon behöver tvättas 🙂

 3. Bästa tipset: ha inga snuttar/gosedjur till er bebis/barn som ni inte kan köpa fler av. Jobbar i förskola och en pappa körde stenhårt på det, sonens favorit var ett lejon som de hade 6-7 st av. Gick den inte att hitta vid hämtning, så fick han hem sonen med orden ”Lejonet har nog sprungit hem före oss!” trots att sonen var lite över ett, så fick han väldigt bråttom hem då (och underlättade hämtningar för pappan, haha 😊).

  Läste på fokis blogg att ni fått er dotter, är enda bloggen jag följer numera, men läste här inne förut under min märkesväskorperiod. Är jätteglad för er skull hur som helst, de bästa föräldrar jag haft i förskolan under åren är hbtq-föräldrar, verkligen de mest älskade och glada barnen, så er dotter har verkligen haft tur som hamnat hos er! 💖

  1. John Valencia

   Jag vet inte vart jag ska börja, men tusen tack för fina ord. Det betyder mycket för mig och Johan med allt stöd vi får. Jag ska ta till mig av tipset med snutten. ❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *