Ole Henriksen – Cold Plunge Pore Mask

Märke: Ole Henriksen

Produkt: Cold Plunge Pore Mask

Pris: 388 kronor (ord. Pris 485 kronor)

Storlek: 90 ml

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Produkttyp: Djuprengörande och kylande ansiktsmask som du applicerar med rena fingrar eller handskar. Den är ganska kladdig så handskar är att föredra

Bedömning: Den här masken kom som ett pressprov för en tid sedan och jag (och Johan) har nu testat den ett flertal gånger. Den lovar att ta bort gifter och ska verka oljereglerande samt minskar uppkomsten av synliga porer. Bland ingredienserna finns lera och snölotusextrakt.

Masker är en stor favorit hos mig och jag tycker nog inte att man kan ha för många hemma. Ole Henriksen har varit ett favoritmärke i tio år så förväntningarna var skyhöga. Den här turkosfärgade produkten är rengörande och svalkande vilket passar perfekt denna varma sommar när allt känns klibbigt.

Den doftar mentol och det nästan sticker lite i näsan men det stör inte mig det minsta. Vad som däremot stör mig är att den är ganska svår att få av. Jag använder alltid svampar och vid kontakt med vatten löddrar masken och får du det i ögonen så svider det oskönt.

Huden blir inte direkt så där gnistrande ren efter masken men den känns sval. Jag skulle nog säga att du behöver något mer i kategoring djuprengörande för att bli nöjd, men du kan behålla den här som en svalkande vän under varma dagar. Dessutom är färgen kul vilket alltid piggar upp!

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *