Jag är modell för Grazette of Sweden!!

Vänner, ni som följer mig på Instagram såg säkert att jag och Johan var på Marstrand i början på veckan. Vi var ditbjudna för att vara med på lanseringen av fyra nya hårvaxer från >>Grazette of Sweden<< som vi samarbetar med. Tidigare i år fick vi det fantastiska erbjudandet att låna ut våra hår (och ansikten) för att vara en del av detta och självklart tackade vi ja!

Bilderna är tagna av Tim Åbergh som jobbar tillsammans med Johan och jag kunde inte vara mer nöjd, han fångade verkligen precis det vi ville och allt gick snabbare än snabbt. Plåtningar kan annars ta hela dagar men jobbar man med människor man känner sedan tidigare brukar det gå lättare.

För klippning och styling stod Linda Beronius som är marknadschef för Grazette och här kan vi snacka om att vara i trygga händer. Hon var den första som fick färga mitt hår på väldigt många år och jag var aldrig ens orolig över resultatet. Jag hoppas verkligen att ni ska gilla bilderna och självklart även produkterna.

Här kan ni se de fyra produkterna som precis lanserats. Ni borde verkligen testa dem och hitta er egen favorit. Jag tycker bara förpackningarna gör att det är värt ett köp! Än så länge har jag inte haft dem tillräckligt länge för att hitta en speciell favorit, jag älskar alla. Extra kul är att mixa och matcha lite olika för att kunna variera frisyren från dag till dag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *