Första natten utan Johan!!

Som ni redan vet är jag den av oss två hemma som är föräldraledig och tar det större ansvaret i veckorna. Johan har sitt företag och måste fokusera på det, så valet var aldrig svårt mellan oss. Den här helgen ska han på jobbresa i Europa och då passade jag och Lillis på att åka till Motala och sen ska vi vidare mot Bergslagen. Under de senaste veckorna har vi haft värdigt fasta rutiner kring mat och sömn och Johan har alltid varit en del av dessa även om jag är den som sköter själva läggningen. Men nu kommer detta brytas då vi kommer var borta från Johan fram till söndag natt. I framtiden kommer det här hända fler gånger så det är bara bra att vi vänjer oss men det är lite pirrigt att nu var förälder helt ensam och dessutom på resande fot.

Idag åkte vi bil från Stockholm på eftermiddagen och redan vid Södertälje hördes tunga andetag från baksätet. Hon vaknade sen inte förrän vi passerade Linköping vilket betyder endast 30 minuter från målet. Jag vet inte vad ni andra har för erfarenhet kring bilresor men jag tycker att det fungerar väldigt bra. Jag har med lite leksaker som hon kan pyssla med och sen stannar vi med jämna mellanrum för att stämma av och kanske dricka lite vatten. När vi köpte bilstolen så fick jag förklarat för mig att den kunde sitta både fram och bak. I och med att jag ville öva på självständigheten så satte jag den bak, men köpte med en spegel så vi kan vinka och prata med varandra. Hur har ni gjort?

Nu ligger hon och sover i sin resesäng och jag ska strax gå in jag också.

2 kommentarer

  1. Christoffer

    Du njuter, Lillis njuter kärlek John bara mycket kärlek då finns inga rätt och fel! Kärlek till dig och familjen❤️

    1. John Valencia

      Tack snälla, vad fint av dig <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *