Vi har kommit närmare varandra!

Först vill jag tacka er alla som stöttat mig efter förra inlägget där jag berättade om incidenten med bilkön. Det betyder mycket när ni delar era historier och får mig att inse att jag inte är sämre än någon annan förälder.

Igår beslöt jag att Lillis och jag från och med nu ska sitta fram båda två så vi lättare kan kommunicera och leka med varandra. Jag fick hjälp av min extrabror Anton att flytta fram stolen. När jag själv satte in den från början tog det mig nästan två timmar och han löste detta på sju minuter.

Just nu sitter vi i Örebro och väntar på Johan som snart rullar in med tåget. Sen bär det av vidare mot landet och mamma och pappa.

1 kommentar

  1. Har alltid tyckt det varit skönt att ha dem fram när jag åker själv – till en viss ålder då det blir lättare bak igen (runt 1,5 typ). Glöm inte att koppla ur airbagen.

    Hoppas ni får fina bilresor framöver. Aldrig helt enkelt ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *