Vad gör ni när era barn sover?

Vår lilla tjej sover mycket, just nu ligger vi på omkring 16 timmar per dygn. Självklart står natten för det mesta av tiden men det brukar vara två timmar på förmiddagen och lika länge på eftermiddagen. Det är en otrolig lyx om jag får vara ärlig och det ger mig massor av tid att jobba undan för som ni vet är jag inte helt föräldraledig utan jobbar lite mindre än vanligt och när det passar.

Oftast somnar hon i vagnen efter att vi varit en stund i någon lekpark efter frukost. Så snart hon sluter sina små ögon letar jag upp närmaste Joe & the Juice och slår mig ner med en kaffe och datorn.

När hon vaknar brukar den trevliga personalen skära upp lite frukt till henne som hon kan sitta och pilla med medan jag jobbar klart. Sen äter vi lunch tillsammans och tar oss an en ny lekpark innan hon somnar igen och allt börjar om. Jag vet inte vad ni andra med barn i samma ålder passar på att göra när de sover men jag skulle gärna vilja veta. Kommentera gärna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *