Bajsblöjor, kissbomber och egentid

Alla ni som följer mig vet att jag har ett stort behov av egentid och gör allt jag kan för att få till det mellan blöjbyten och parklekar. I och med att Johan driver sitt bolag så kan jag inte riktigt räkna med honom dagtid. Därför har jag nu beslutat mig för att börja våga lämna vår dotter någon timma här och där. Hon och jag är tillsammans dygnets alla timmar med undantag för mina löprundor och jag tror det är bra för oss båda att öva på att vara på varsitt håll.

Just nu sitter jag och dricker en kaffe medan hon leker ett stenkast bort tillsammans med en kille jag valt att släppa in i våra liv. Jag låter henne självklart bara vara med människor som jag litar på och som hon först träffat tillsammans med mig flera gånger.

Det här kommer bli en process för oss båda men jag gissar att det är värre för mig än för henne. Jag grät nästan nyss bakom husknuten när hon kröp iväg mot gungorna. Jag bävar redan nu för den dagen jag ska lämna henne på förskola.

I natt hade vi high life i Motala och ni som följer mig på >>Instagram<< har kunnat läsa om läckande blöjor och kissbomber. Runt 04.30 kunde jag sålt henne rätt billigt men när jag vaknade 06.50 och hon låg och sov på min mage så kan jag nog nästan säga att jag aldrig varit lyckligare.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *