Foreo – Cleanser for Men

Märke: Foreo

Produkt: Cleanser for Men

Pris: 189 kronor

Storlek: 60 ml

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Produkttyp: Ansiktsrengöring för män

Bedömning: Den här produkten har jag fått som ett pressprov tillsammans med deras söta små verktyg. Tanken är de ska användas tillsammans och just för den här rengöringen applicerar du en liten mängd på en fuktig >>LUNA<< (reklamlänk) och startar med knappen längst ner och börjar massera in produkten. Ansiktet ska vara torrt vilket kändes lite ovanligt och till och med obehagligt.

När produkten kommer ur förpackningen är den mörkgrå/svart men när du börjar jobba men den så försvinner färgen sakta och ett lödder bildas och då känns den riktigt härlig.

Jag gillar konceptet och tycker alltid att det är spännande med verktyg i rutinen. Dock måste jag säga att jag inte upplever den där lyxiga känslan men det är en fullt duglig rengöring som verkligen gör jobbet.

Ett stort plus är dock att det går att köpa förpackningen i två olika storlekar, 60 respektive 100 ml.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *