Mina första 100 dagar som pappa!

Sommaren är kort säger man, men som nybliven pappa är alla årstider lika välkomna. Vi har nu passerat 100 dagar som pappor och livet kunde inte vara mer underbart. Ni var många som läste mitt förra inlägg och jag vill tacka alla som hörde av sig, det betyder massor när ni peppar och delar med er av era erfarenheter.

Det här inlägget ville jag mest skriva som en milstolpe och berätta hur otroligt lycklig jag är. Det fanns en tid när jag inte trodde att jag skulle bilda familj. Men när jag träffade Johan förstod jag ganska snabbt att två är starkare än en och när han började prata om barn så hakade jag ganska snabbt på. Jag har nog egentligen alltid velat ha barn men så som samhället har sett ut har jag inte vågat av rädsla för vad barnet eventuellt skulle få utstå genom att ha två pappor. Men just nu tycker jag att vi är på väg mot ett Sverige där sådana ”skitsaker” inte spelar någon roll alls.

Här om dagen kom jag på mig själv med att bara stirra på henne när hon lekta här hemma och sen kom en tår. Tänk att få vara med om en sådan fantastisk sak som att få bli förälder och dessutom tillsammans med den man älskar mest av allt. På ett sätt vill jag bara stoppa tiden och stanna här i nuet, men jag vet från er som skriver att varje fas i barnens liv är lika underbar så det är väl bara att fortsätta njuta antar jag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *