Jag sover som en prins i Jotex

Ni vet det där uttrycket att sova som en prins, det är något som jag verkligen känner igen. Min mamma har berättat att jag ända sedan barnsben alltid kunna sova riktigt gott. Nu när vi har blivit en till i familjen så blir det inte riktigt lika regelbunden sömn för det händer då och då att jag får kliva upp på natten och göra lite välling eller leta efter en napp i mörkret. Vid vissa speciella tillfällen får jag till och med lämna sängen för att krypa ner hos henne i hennes lilla spjälsäng, då krävs det en stor dos tålamod. Tänk er att ligga ihopkurad som i en flyttkartong och sen ha en liten kropp ovanpå sig som sparkar och vevar i sömnen.

Får jag välja själv så ligger vi alla tre och har det bra i vår stora säng som är bäddad med underbara sängkläder från samarbetet mellan Mia Parnevik och >>Jotex<<. Vi var alla tre på pressfrukosten på HOBO tidigare i höstas och fastnade för den underbara kvaliteten och den minimalistiska designen. Mia ville får fram den där lyxiga och krispiga känslan som hotellsängar alltid har och hon har lyckats riktigt bra. Ett extra plus är att kollektionen tillverkas i generösa storlekar för den som har en extra stor och härlig säng. En vacker dag vill jag också ha en säng som mäter tre meter och tar upp halva sovrummet.

Hemma har vi ett stort dubbeltäcke så vi alla kan krypa ner tillsammans och hon klämmer sig in i mitten. Det finns nog ingenting som är mysigare än när hon dricker sin morgonvälling hos oss och sen att vi alla tre kan somna om utan någon klocka som stör.

>>Ni hittar samarbetet med Mia här<<

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *