Nivea – Micellar Cleansing Wipes

Märke: Nivea

Produkt: Micellar Cleansing Wipes

Pris: 39,50 kronor

Storlek: 25 wipes

Inköpsställe: ICA Maxi

Produkttyp: Rengöringsservetter som även fungerar för vattenfast make up.

Bedömning: Jag har alltid varit väldigt skeptisk till effekten i rengöringsservetter men ville ändå testa dessa från Nivea som jag kom i kontakt med under en av mina inspelningar med ICA Maxi. Tänk själv så fiffigt om servetterna gjorde jobbet lika bra som en vanlig rengöringsprodukt. Inget kladd och inget vatten hade behövts.

Här får du 25 servetter till ett lågt pris men tyvärr så matchar effekten priset och jag är inte alls tillräckligt nöjd för att byta ut någon av mina vanliga rengöringar. Dock ska det sägas att dessa är bra att ha under resor då du flyger för de tar egentligen ingen plats och går utmärkt att ta med ombord utan att behöva ta plats från annat i den lilla plastpåse du får fylla.

När jag använde servetterna så fick jag ta i ganska hårt för att få med ”smutsen” på huden. Jag tycker inte heller att kvaliteten på själva servetten håller heller så den nästan gick sönder av mitt ganska hårda tryck. Nej den här produkten köper jag inte igen! Men som sagt helt okej för er som vill rengöra under en flygresa.

Betyg: 2/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *