Masque Bar – Luminizing Charcoal Peel Off Mask

Märke: Masque Bar

Produkt: Luminizing Charcoal Peel Off Mask

Pris: 129 kronor

Storlek: 3×10 ml

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Produkttyp: Svart kolmask som är peel off. Masken är rengörande och drar ut smutsen ur porerna.

Bedömning: Svarta masker kan vi alla vid det här laget men det är inte alla som verkligen gör jobbet. Jag har testat många men söker fortfarande efter den där perfekta som verkligen tömmer mina porer.

Den här kommer som ett trepack vilket är fiffigt som nu när jag är på resa. Tyvärr så visade det sig att det var så lite i varje så jag fick använda alla tre till ett tillfälle. Bland ingredienserna ser vi kolpuder och extrakt från bergamott och lotusrot. Det här är ingen lyxmask men ska funka för vardagsbruk enligt mig.

När du applicerar en peel off-mask är det viktigt att du får till rätt mängd, annars kommer den vara hopplös att få bort.  Fördelen med att jag använde alla tre maskerna var att jag fick till just det där tjocka härliga lagret som gör att du får med smutsen när du drar av den. Men istället för att betala 129 kronor delat på tre blev detta endast en mask för mig. Tur att det var ett utskick annars hade jag blivit ännu surare.

Summan är ändå att jag blev nöjd med resultatet men det är klart att mängden påverkar betyget är.

Betyg: 5/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *